Hovedside->TIKI-100 hovedside->Programvare

Programmer for TIKI-100

Jeg har et (urealistisk) mål om å få lagt ut alle programmer skrevet spesielt for TIKI på denne siden. Foreløpig har jeg bare fått tak i en liten del. Har du noe jeg ikke har lagt ut her (inkludert eldre/nyere versjoner), vil jeg gjerne at du tar kontakt med meg.

Hvis du lurer på hvordan man kan overføre filer til og fra TIKI-100, så klikk her.

Jeg legger ut disse programmene for å gjøre de tilgjengelige for folk. De er ikke lengere i salg, noe som gjør de nærmest umulige å skaffe på lovlig vis. Dersom noen av copyright-eierne likevel ønsker at programmene fjernes herfra, vil jeg selvfølgelig gjøre det øyeblikkelig.

Operativsystem

Kommersielle KP/M og TIKO programmer

Ikke-kommersielle KP/M og TIKO programmer

Ikke-kommersielle MS-DOS programmer

TIKO-filer er pakket i ARK / ARC format. Du kan pakke de opp på TIKI-100 med UNARC.COM (dokumentasjon finner du her). Unngå å pakke de opp på en MS-DOS / Windows maskin, da noen TIKI programmer har tegn i filnavnet som ikke er lovlige på disse maskinene (Æ, Ø og Å på TIKI-100 har samme ASCII kode som [, \ og ] på de fleste andre datamaskiner).

MS-DOS filer er pakket i ZIP-format.

TIKO-diskfilene er laget med ANADISK for MS-DOS og kan bl.a brukes i min emulator.

MS-DOS diskfilene er laget med ANADISK for MS-DOS. Disse kan du skrive tilbake til disketter ved å bruke programmet winimage

Merk at TIKI-100 er kompatibel med CP/M-2.2, så all programvare skrevet for CP/M-2.2 vil fungere på TIKI-100. På lenkesiden min finner du lenker til flere plasser med CP/M-2.2 informasjon og programvare.


Send kommentarer, korreksjoner etc til meg; Asbjørn Djupdal asbjoern_web@djupdal.org