Det går mot høst

Vi hadde vår første solnedgang ca 12. august. Nå blir det veldig fort mørkere. Det er allerede ganske mørkt ute midt på natta og skybedømming blir en stadig større utfordring. En fin ting er at nå får vi også fint orange lys til å ta bilder i på kvelden.

Radiomast i solnedgang. Radioantenner er en vesentlig del av stasjonen, men vanskelig å ta fine bilder av.
Brinken i lyset etter solnedgang
Brinken i lyset etter solnedgang

4 kommentarer til «Det går mot høst»

  1. åkei, men vi har hatt mørke kvelder i Trondheim lenge vi, da sjø, så nå må du bætterdø komme hjem snart, vi har 28 studenter på DM-prosjekt nå, og kjæm du så får vi fort snudd økonomien i Europa (Ta med en lundefulg i lomma, om du må) 😉

  2. klar rekord ja, vi har vel hatt 7-12 i alle år, bortsett fra 18 i 1999. Jeg har vel i 10-15 år jevnt og trutt måttet argumentere for og forsvare fagets eksistens, ofte ble det kritisert for å være for lite. Slipper slikt nå, kan heller bruke energi på multeplukking, 5.5 timers tur med fruen i dag, så det blir «gull i frysern».

Legg igjen en kommentar