Sagatun

11. juni, ny friperiode og ny hyttetur med Reidar. Denne gangen til Sagatun på Kapp Levin. Dette er en hytte som ligger en times gange fra Tunheim. Første del av turen ble derfor samme som på forrige tur. I tillegg gikk vi gjennom Tunheim City og videre til foten av Misery-fjellet.

Miseryfjellet
Fuglefjær i mengder
Brinken er full av hekkende sjøfugl. Gleder meg til å se sørsiden der de sitter virkelig tett.

Sagatun er mindre og mer primitiv enn Bjørnehiet, men ikke mindre trivelig av den grunn. To senger, bord, gassbluss og vedovn, hva mer trenger man? Lavt skydekke og snø i fjellene gjorde at vi ikke tok noen topptur, men det kommer nok senere på sommeren.

Sagatun, Miseryfjellet i bakgrunnen.
Inne i hytta. Trendy brystpanel og rosa vegger (foto: Reidar)

2 kommentarer til «Sagatun»

Legg igjen en kommentar