Tredje Tortur

Noen stemningsbilder fra helgens tur til Tor.  Min tredje og sannsynligvis siste tur.


Per på tur


Skyer


Cumulusfjellet i solnedgang


Antarktispetrellene har kommet til Svarthamaren også, men fremdeles i beskjedent antall


På tur i Tvibåsen. De som ser nøye kan skimte Britt langt der nede.


Vask av vegger og tak, nye senger, gardiner. Dette begynner å ligne mer på en hytte enn konteiner nå.

8 kommentarer til «Tredje Tortur»

 1. Jøss, du er vel snart på vei tilbake? Jeg får nesten følelsen av at du godt kunne tenkt å blitt der 😀

 2. “Tortur” ja. Høres ut som en koselig tur. Fine bilder igjen. Blir det kanskje visning av bilder i høy oppløsning/prosjektor og foredrag om tiden på Troll når du er tilbake? Jeg satser på det 🙂

 3. Det ser så flott ut nå – den delen av verden. Gleder deg til å komme tilbake her nå?
  Håper du får flere spennende turer før du drar tilbake 🙂

  Hilsen fra TRD!

 4. Ettersom det er så tørt klima på antarktis, så lurer eg på om det bra snø for skikøyring i puddersnøen der dersom ein går toppturar og sigler telemark/randonee?
  Lurer også på om nokon av dykk har sett leopardsel?

 5. Har blandete følelser for å dra tilbake. Jeg er egentlig klar for noe nytt, tilværelsen er mer rutine nå enn spennende opplevelser og da er det vel på tide å dra. Likevel er det nokså vemodig, dette er en fantastisk plass som jeg neppe får mulighet til å besøke flere ganger.

  Telemark er ikke noe bra. Vi har overhodet ikke puddersnø, bare utrolig hard og tettpakket fokksnø som egner seg mer for stegjern enn ski. Det er dessuten bart i fjella så det er ikke aktuelt å gå på fjelltur med ski. Her er noen mindre snøbakker som det kunne vært artig å rent ned på slalåmski eller snøbrett men det er det ingen av oss som har med.

  Leopardsel har vi ikke sett. Weddelsel fikk jeg derimot sett da jeg var på Shelfen.

 6. >Leopardsel har vi ikke sett. Weddelsel fikk jeg derimot sett da jeg var på Shelfen.

  Høres bra ut. Det eneste jeg ser er sikkerhetsseler, og de er litt kjedelige å ta på.

Det er stengt for kommentarer.