Overlapping og opplæring

Bare noen få ord om hva jeg bruker arbeidsdagene til for tiden.  Vi har ganske lange dager, fra kl 08:00 til 20:00.  Vi har ca én fridag hver 14. dag.  Dette er nødvendig fordi det meste av aktiviteten på Troll må skje i sommersesongen som er relativt kort. For meg så er det meste nytt og spennende så det gjør ingenting at dagene er lange. Det blir dessuten nok av fritid når vinteren kommer.

Hele forrige uke gikk med til overlapping med det gamle overvintringsteamet.  Det er mye nytt å sette seg inn i for de fleste av oss så det var viktig å lære så mye som mulig før de gamle dro hjem.  På lørdag hadde vi avslutningsfesten for det gamle teamet som dro hjem på mandag.

Denne uken er det fortsatt opplæring. Nå er det feltkurs, som hovedsaklig består av kjøretøyopplæring, breredning og førstehjelp.

7 kommentarer til «Overlapping og opplæring»

 1. Sommersesongen varer fra begynnelsen av november til slutten av februar. Så det meste av aktiviteten på Troll skjer i løpet av de fire månedene.

  Fotorapport om doningene kommer 🙂 Vi har mye artig å leke med her.

 2. Hei igjen!

  Morsomt at du blogger. Antarktis er veldig eksotisk. Kjemepfint at du finner tid til å både å skrive og legge ut bilder, enda sommersesongen er travel for dere.

 3. Hei Asbjørn!

  Takk, takk og takk for bildene og beskrivelsen av livet på Antarktis.

  Adventshilsen fra Trondheim på den andre siden av verden 🙂

 4. Hei, flotte bilete og kjekt å lese om kva de gjer på der nede! Det er altså like kaldt der nede som det er her oppe no:) Eg og Siri valgte den lette vegen opp på Table-mountain forresten, slappisar i forhold til deg:P Stein Ove lurer på om det er jobb til han der òg, men eg trur eg ikkje lar han reise ned dit utan at eg får vere med òg.

Det er stengt for kommentarer.