Kapp Kolthoff

Det er ikke bare forskerne som forlater øya, fuglene drar også. Jeg har vært på min siste «fugleekspedisjon» til sørsiden nå, turene heretter blir nok uten det samme fuglelivet. Denne gangen var målet «Kapp Kolthoff», et kapp vi har holdt oss unna tidligere på sommeren på grunn av fredningsbestemmelser. Kapp Kolthoff er et kapp som går ut fra Fuglefjellet helt på sørsiden av øya. Perleporten som jeg kjørte gjennom med båt tidligere i sommer går gjennom dette kappet.

Dette var et fantastisk sted som overgikk alle forventninger. Jeg evnet som vanlig ikke å fange den fantastiske utsikten på bilder, men gjorde likevel flittige forsøk. Mengden lomvi på sørsiden var redusert til kanskje 10% av hva det var første gang jeg var på Fuglefjellet, men artig å se likevel.

Kapp Kolthoff. Perleporten går tvers gjennom dette kappet.

Strandutsikt

Utsikt sørvestover mot Taggen

Her var fremdeles fugler igjen

En tanke om “Kapp Kolthoff

  1. Utruleg flotte bilder,sjølv om du seier du ikkje fekk med kor flott det erkeleg er.

Det er stengt for kommentarer.