Nytt webkamera

Jeg har nettopp montert nytt webkamera og polarinstituttet har nå lagt det inn på sine websider.  Hvis dere har lyst til å se hvordan vi har det kan dere gå inn her.  Bildet oppdateres hvert 10. minutt.  Etterhvert skal jeg se om jeg kan få fokusert litt bedre også.

3 tanker om “Nytt webkamera

  1. Så lite snø/is det er rundt trollet (basen) – sjølv om det er sommar trudde eg det var is så langt inne. Er dette naturleg eller er det på grunn av aktiviteten? Og kor høgt over havet ligg eigentleg basen?

  2. Det er naturlig med lite snø her. Troll ligger i et område med fjell, vi har isbreer rundt oss overalt men akkurat rundt stasjonen er det stort sett bart. Det er så lite nedbør her at dette kan kalles en ørken. Selv på vinterstid er det lite snø.

    Troll ligger på 1275moh.

Det er stengt for kommentarer.