Godt nyttår

Det gamle året avsluttet voldsomt.  Vi har de siste dagene hatt storm med orkan i kastene.

Sterk vind på nyttårskvelden

Det ble likevel stor feiring med god mat, etterfulgt av vinsmakekurs, quiz-runde og bading i stampen.  Det nye året startet med mye bedre vær, mildvær og nesten vindstille.

På den siste dagen i 2008 ga vi ut vårt første nummer av internavisa «Trollposten».  Det er tradisjon at overvintrerne gir ut en avis med ujevne mellomrom og sender til polarinstituttet og alle som har interesse for Troll.  Den er intern nok til at vi ikke legger den på web, men skulle noen være interessert kan jeg sende den på epost.

Godt nyttår.

8 tanker om “Godt nyttår

 1. Godt nyttår, Asbjørn! Tar gjerne en kopi av trollposten jeg også :) Godt å se at det ble skikkelig julefeiring der nede også – og den stampen så jo helt knall ut :)

 2. Hei!
  Endelig fikk vi sett bloggen din! Ser ut som du har det både fint og artig! Tusen takk for julegaver, den ene er allerede brukt opp, (gavekortet), og boka til Maia var jo kjempesøt! Veldig passende at den kom fra deg. Mikael sine klær har vi ikke rukket å bruke enda, han fikk klær fra omtrent alle tror jeg, så det ble en del klær…men de var fine de også=)
  Ellers ble det jo jul her i huset også, men det er den travleste jula jeg og Odd Arne noen gang har vært med på, tror ikke noen av oss rakk å puste engang. Naboene her har som tradisjon å samles ute i skogen med bål og fersk gjærbakst, deretter tennes levende lys på et tre som man går rundt. Dette var vi med på, og det var kjempekoselig! Resten av dagen var som vanlig, men hektisk med to små og besøk.
  Ellers er det ikke så mye nytt, Mikael sliter litt med magevondt, så det er mye bæring, og Maia er syk akkurat i dag, men det er vel noe som går over snart. Ser fram til at hverdagen skal begynne, tror det er mer avslappende enn ferie, hehe!
  Godt nyttår fra alle oss!

 3. Hei.
  Undertegnede var med under den første vintringen på Troll, vi som startet Trollposten. Det ser ut som dere har fått det mye bedre enn vi hadde mens vi var der, men det er utvikling. Jeg hadde et uforglemmelig år der og håper dere også får det. Bloggen din er meget bra, men hadde ønsket noen flere navn på de som er og skal være der dette året. Bor for tiden i USA, men følger med på nettet hvordan det går der. Mottar gjerne Trollposten hvis du kan sende den.
  Godt nyttår til dere alle sammen og lykke til.
  Hilsen Morten A H

 4. Kari og Odd Arne: Bra dere likte gavene og takk for den jeg fikk. Det hørtes ut som en bra julefeiring i Bodø. Neste år blir jeg med også :)

Det er stengt for kommentarer.