God jul

Her på Troll blir det tradisjonell norsk jul med ribbe til middag i dag og pinnekjøtt og lutefisk senere i uka.  Vi har fri både i dag og i morgen, velfortjent for de mange som har vært ute og losset båten og transportert varer opp hit.  Transportgjengen kom inn på søndag, noen etter å ha vært ute i to uker.  De siste par dagene har vi pakket ut en del av det nye vi har fått oss, ikke minst våre personlige kasser som ble sendt med båten. Der lå julegavene, så det var akkurat tidsnok.

God jul alle sammen.

4 tanker om “God jul

  1. God jul og gratulerer med dagen som var! Hvordan ordnet dere med juletre?

  2. God jul! og et riktig godt nytt år :D.

    (Og gratulerer med dagen som var!)

  3. Takk for gratulasjoner :)

    Morten: juletre har vi. Jeg har lagt inn et bilde av det i neste artikkel. Det ble riktig fint, men det er i plast. Det er faktisk helt nødvendig, ikke bare av logistikkårsaker. Det er ulovlig å innføre dyr og planter til Antarktis så juletreet og alt vi har av potteplanter er derfor i plast.

  4. Ikke værst. Jeg trodde jeg kunne være rimelig trygg på at dere ikke hadde tre, men der tok jeg feil. Jeg lar meg forøvrig lure av treet på bildet :)

Det er stengt for kommentarer.